Waarde geven – Let’s shine!

Shine 

like the  

whole universe  

is yours. 

Rumi 

Wat een stralend weekend was het! Zo’n heerlijke nazomer waar sommige van ons naar uitkijken omdat de vakantie in eigen land qua weer misschien iets minder was. Of om het vakantiegevoel van het warme buitenland lekker vast te houden.

De avonden zijn wat frisser en de zon duikt intussen om 20.15 uur onder. Langzaam kondigt het najaar zich aan, zijn de kinderen weer naar school/studie en wij weer aan het werk.

 

Het is tijd. Jouw tijd! 

 

Zo luidt de uitnodiging op onze nieuwe website aan jou en alle vrouwen die de site bezoeken. Het is tijd om moeiteloos te stralen en je impact te vergroten.

Want vrouwen die leven en leiden vanuit hun authentieke kracht, brengen de wereld in balans. De wereld heeft jouw vrouwelijke kracht nodig.

En zoals Rumi het simpel maar prachtig verwoord: Shine like the whole universe is yours! 

Hoe doe je dat nu? Die stralende vrouw in jezelf voeden, ook als de zomerse zon er niet is? Er is die drukbezette agenda dus wanneer kan ik die verbinding met mezelf opzoeken?

Er gaan soms weken of maanden voorbij zonder dat je echt even stilstaat, om te luisteren naar je werkelijke jij. Totdat er iets onverwachts gebeurt in je leven, iets naars in je omgeving of in de wereld. Dan voelen we eens te meer dat tijd een relatief begrip is.

Tijd maken, voor jezelf, levert je uiteindelijk tijd op. 

 

Waarde geven   

 

Ons bedrijf is gebouwd op de principes van waarde geven en relaties bouwen, en op het uitgangspunt dat het investeren in het potentieel van vrouwen zich terugbetaalt en door vertaalt naar hun omgeving, de organisatie waar zij werken en uiteindelijk een positief effect heeft in de wereld. Door het eerste deel van het programma weg te geven, zetten wij zelf deze beweging in gang. 

Ja, je leest het goed!

We geven het eerste deel van het BLOOM Transformatie Programma weg!

Het BLOOM-programma brengt innerlijk leiderschap, potentieontwikkeling én balans samen. Vanuit het kruispunt waar jíj́ staat en wat jouw intentie is.  

In Module 1 en 2 maak je weer die verbinding met jezelf zodat je de signalen en kracht van je vrouwelijke lichaam opmerkt en ervaart. Je krijgt toegang tot veel diepere lagen van je vrouwelijke zelf en een groter bewustzijn. Je zet je lichaam, geest, hart en ziel open en laat die prachtige vrouw in jou tot bloei komen.  

You are not a drop in the ocean, 

You are the entire ocean, in a drop. 

Rumi 

Shine

 

We stellen deze groep op uitnodiging samen met vrouwen van wie wij enthousiast worden en aan wie wij het eerste deel van het programma willen schenken. Dit deel bestaat uit twee keer 2 aaneengesloten dagen, ter waarde van € 1.995. 

Heb jij interesse en voel je dat er meer in je zit? Wil je innerlijke balans, de kwaliteiten van jouw vrouwelijke kracht aanzetten en je vrij voelen? 

Stuur dan een mail naar info@bloomingwomen.nl en laat ons kort weten waar je staat in jouw ontwikkeling en wat jouw drijfveer is om deel te nemen. Uiterlijk drie dagen na ontvangst van je mail, reageren we. 

We hebben er ontzettend veel zin in!  

En oh ja, de praktische info: 

  • Het programma vindt plaats op een prachtige locatie in Brabant 
  • Data: 8 & 9 oktober en 12 & 13 november 2021 
  • Het is volledig verzorgd 

Het hele BLOOM-programma lezen? Klik dan hier en laat jouw persoonlijke reis beginnen. Immers, de meest waardevolle reis die je kunt maken, is de reis in jezelf!  

 

Een dag voor jou

 

Vrijdag 1 oktober a.s. organiseren we een BLOOM Belevingsdag. Dit is een perfecte dag ter voorbereiding op het Programma. Ook in een wereld die maar doorgaat is het fijn om even stil te staan en de verbinding met jezelf weer op te zoeken, het (her)vinden van balans; in je werk, je relaties, in je leven. 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet