Verlangen is potentie die aanklopt

“What if I fall?
Baby, what if you fly?”
Erin Hanson 

De toekomst dient zich eerst aan in een gevoel 

 

Enorm veel vrouwen herkennen dat knagende gevoel van onrust waar je niet écht de vinger op kunt leggen. Vaak hebben we de neiging om die eerste gevoelens van verandering opzij te schuiven. Je sust je verlangens. “Laat ik maar gewoon tevreden zijn, het is goed zo.” Of je wordt gevraagd voor een nieuw project en voelt frisse energie waardoor je er weer even tegen aan kunt. Tot je terugkomt op hetzelfde punt.  

De sluimerende onrust, het gevoel van ontevredenheid, van niet vervuld en bevredigd zijn, laten we overrulen door onze ratio. Die wijst op alles wat we hebben, dat we niet mogen klagen, die zoekt naar een verklaring, of het begrijpen, analyseren, waarom we toch zo onrustig zijn. 

 

Potentie die aanklopt

 

In die onrust of dat onbehagen, zit een verlangen verborgen. Dat verlangen is potentie die aanklopt en wil groeien. Je verlangen is de voorbode van de nieuwe fase die zich aankondigt. Eén die gaat over meer bezieling, zingeving, meer verbinding en vreugde. Over je passies en talenten voluit leven en de rem van jezelf afhalen.  

 Je bent toe aan de volgende stap in je zelfontwikkeling en in je leiderschap.

 

Iedere overgang of transitiefase begint pas echt

bij het (h)erkennen en expliciet maken van je verlangen naar iets anders.  

 

Ruimte maken voor jouw levensvisie 

 

Als je vanuit je essentie leeft en je waarden helder hebt, ontstaat richting. Je potentie ontsluit zichzelf. In het BLOOM Transformatie Programma maak je in module 4 ruimte en kies je voor wat voor jóu belangrijk is. Je ontdekt jouw levensvisie: waar sta je voor? Wat wil je betekenen en creëren in de wereld en hoe geef je dat vorm? We zoomen in op jouw ‘zone of genius’; jouw essentiekwaliteiten en je unieke bijdrage. Je krijgt kristalhelder wat jij echt wilt en waar je naar verlangt en gaat daarvoor staan. Hier ontstaat flow en moeiteloosheid! 

 

Je verlangen in één zin 

 

Schrijf vanuit je intuïtie op waar je het meest naar verlangt, wat je wilt creëren, hoe dat er over een jaar uitziet, wat je daarbij voelt en wat is er veranderd ten opzichte van nu. Niet redigeren maar alles toestaan om het mooiste verhaal over jouw verlangen dat jij wilt realiseren te schrijven! 

Probeer dit verlangen te vatten in een korte zijn, die samenvat wat jij wilt realiseren. Het vormt een krachtige herinnering die als een motor werkt om je verlangen en de realisatie daarvan kracht bij te zetten. Hoe sterker je je ermee verbindt, hoe meer het richting geeft aan de keuzes die je maakt. 

 

Waar verlang jij naar, en hoe ziet dat eruit?  

Merk je dat je hierover een goed gesprek wilt voeren?  Neem dan contact met ons op en dan plannen we een ontmoetgesprek in. 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet