Re-connect.

Re-connect. Misschien heb je het ook gevoeld, de afgelopen weken waren weken van veel beweging. In zo’n tijd is er extra de behoefte om te verbinden met jezelf. De herfst nodigt daartoe uit. Slowing down.

 

Herverbinden met jouw kern

 

In onze cultuur houden we meer van de energie van de lente en de zomer. Uitbundig, positief, succesvol, naar buiten gericht. Vertragen, tijd nemen, naar binnen keren, kan voelen als stilstand. En dat kan allerlei gevoelens van onzekerheid oproepen.

Wie ben je als je niet resultaat x, y, z najaagt? Als je minder doet, minder “productief” bent, ben je dan nog nuttig? Wat is dan jouw waarde? Als je compromisloos jezelf bent, word je dan nog geaccepteerd?

Soms ook Fear Of Missing Out: Wat verlies je als je niet meer meerent met de trein? Mis je de boot als je, misschien maar tijdelijk, kiest voor een andere koers?

 

Groei van binnenuit

 

Als deze gevoelens wel eens bij jou spelen, …, weet dan dat je niet de enige bent. De groepen vrouwen die we afgelopen tijd hebben begeleid herkennen het: we ervaren dezelfde gevoelens allemaal.

Het is het masculiene idee dat groei hetzelfde is als meer. Het is de push naar vooruit, bereiken, doen en de norm daaraan mee te moeten doen. Het is de druk om je waarde steeds te moeten bewijzen. Met daaronder de onzekerheid als we daar niet aan voldoen. Wat verlies je dan?

In alle inspanning om alles te proberen te controleren, te managen en te balanceren raken we soms onszelf kwijt. Voor veel van ons is dat een signaal. Dit willen we niet meer. Het is tijd voor een andere koers.

Steeds meer vrouwen doen dat al. Ze staan op voor wie ze zijn, wat ze verlangen, waar ze voor willen staan.

Gelukkig beseffen ook organisaties steeds vaker dat duurzame groei alleen mogelijk is als er ook aandacht is voor bezieling, geluk en innerlijk leiderschap. Ontwikkeling van feminiene waarden in leiderschap en in de cultuur van bedrijven wordt gemeengoed, alhoewel we zien dat veel bedrijven nog zoekende zijn in hoe dat dan te doen. Herwaardering van vrouwelijke kwaliteiten en de ontwikkeling van vrouwelijk potentieel krijgt meer aandacht.

In de eerste plaats voor, door en in vrouwen zelf. Want, dit gaat over jou.

Het is tijd je aandacht op jezelf te richten. Wie ben jij, wat wil jij? Wat is jouw visie op hoe je wilt leven, leiden en werken en hoe je je wilt ontwikkelen?

Het herwaarderen en opnieuw eren van je eigen behoeften, je vrouw zijn, alle kwaliteit en kracht die daarbij hoort en het ruimte geven aan álles van wie jij bent, is wat je mag doen.

Juist nu.

 

Change the game

 

Vrouwen floreren in een ander ritme en met andere kwaliteiten. Een ritme waarin de basis van succes, zakelijk en privé, ligt in thuis zijn bij jezelf, vrij zijn en voluit ruiimte nemen om te floreren. Weten waar je voor staat, wat jij nodig hebt, durven volgen wat jouw innerlijk kompas je aangeeft.

Adem uit. Reconnect. Met jezelf, met je intuïtie, de wijsheid van je lichaam, je hart. Maak weer verbinding met de oneindig grotere bron van intelligentie om je heen.

Het gaat niet over minder doen, alhoewel dat het gevolg kan zijn van keuzes die je maakt als je je eigen verlangens gaat volgen.

Het gaat over heelheid vinden, waarachtig zijn, authenticiteit brengen.

Het vraagt je je aandacht van buiten naar binnen te halen. Gegrond zijn in jezelf en je vrouw zijn op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel.

We hebben onze gratis mini video training ontwikkeld om je daarbij te inspireren.

In de video vertellen we je de 6 pijlers die je als vrouw in deze veranderende tijd helpen om blijvend te floreren als de stralende vrouw die je bent. Inclusief superkrachtige visualisatie oefening.

Je ontsluit de stralende vrouw in jou en we leren je hoe je bij jezelf blijft te midden van alle rollen, verantwoordelijkheden en verwachtingen terwijl je compromisloos jezelf bent.

 

Wil je meer?

 

Kom dan naar de Herfst-retreat dag op 26 november. Een volle dag om te herverbinden met jezelf, in te tunen op je verlangen en alle ruimte te geven aan wat jij nodig hebt om moeiteloos te floreren en te stralen. Gelijk een voorproefje van het BLOOM programma, dat op 20 januari weer start.

Voor nu wensen we je een prachtige week, vol verbinding met en ruimte voor jezelf te midden van alles wat je gaat creëren!

 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet