Leiderschap en joy! 

Ben je aan het genieten op vakantie, in eigen land of het buitenland? Of rond je bijna je werk af en heb je binnenkort vrij? Dan wensen we je een heerlijke, stralende tijd!  

Een vrije periode is een geweldig moment om te ‘niksen’, want niks doen is ontzettend nuttig. Klinkt misschien paradoxaal, maar juist in de stilte van niets moeten, geen doel hebben en tijd en ruimte nemen om ‘te zijn’, zet je heel veel in jezelf vrij.

Soms krijg je geweldige inzichten, die je in eerste instantie nog weinig zeggen maar later betekenis krijgen. Of er komen dieperliggende gevoelens of signalen boven die je richting geven. Het is een ideaal moment om te reflecteren waar jij staat in jouw leiderschap.

Reik dwars door je zorgen heen 

naar de stilte  

Deze stilte. Dit moment.  

Elk moment,  

brengt als het echt binnen in je is,   

alles wat je nodig hebt.  

Rumi   

Joy  

In aanloop naar onze vakantie hebben we vaak de neiging om ellenlange ‘to do’ lijstjes af te werken, nog ‘gauw even’ van alles doen om daarna moe in de auto of het vliegtuig te stappen. “Pppfff, eíndelijk vakantie”, denk je misschien en ben je tevreden dat het je allemaal nog gelukt is. Of je vraag je wellicht af of het anders kan. 

Het helpt om, in aanloop naar een vrije periode, te voelen wat jij nodig hebt om vanuit overall joy en innerlijke rust je vakantie in te gaan. Keuzes maken, vrij van verwachtingen, van anderen of die je jezelf oplegt en je successen vieren, zorgen ervoor dat je brein al vertraagd. Het geeft je een gevoel van dankbaarheid en joy. “Van moeten naar willen”, zoals een klant het zo treffend zei.  

Wow, wat een joy ervaren wij in ons leiderschap!

Vanuit wat ons ten diepste drijft en de visie die we in de wereld willen brengen, nl. Blooming women, better world, staan we in ons leiderschap. In verbinding met onszelf, met elkaar en een klein team van prachtige mensen die ons (onder)steunen, ons grotere potentieel zien en ons daarin versterken. In verbinding met jou, ons netwerk en het universum!  

Leiderschap gaat over vanuit je diepste essentie, in verbinding met anderen, jouw visie de wereld in brengen. Blijven staan voor wie jij bent, met heel je lijf en jouw uitstraling, ook als het even tegenzit.

Want als jij gecentreerd bent, vanuit innerlijke rust, straal je joy uit, geniet je van het leven, vaar je moeiteloos op je eigen kompas. En ben je een inspirerend voorbeeld voor anderen.  

Wat heb jij nodig om nog meer in je leiderschap te stappen?  

 

Waarde geven en relaties bouwen
Dat is het fundament van BLOOM!

Wat vrouwen zijn krachtig als ze zich verbinden met elkaar, elkaar versterken en ondersteunen. Op het werk, in onze vriendschappen, in ons leven.  

We zijn dan ook superblij om onze nieuwe website met jou te delen! Hier lees je alles over het BLOOM Transformatie Programma, waarin we de verdieping van persoonlijke transformatie en individuele coaching combineren met de verbinding en de kracht van een groep. Zodat jij jouw innerlijk leiderschap, potentieontwikkeling én balans samenbrengt. De wereld heeft jouw vrouwelijke kracht nodig!

Vrijdag 1 oktober a.s. is er een BLOOM Belevingsdag, een dag waarin je de verbinding met jezelf opzoekt, voelt waar je naar verlangt en ruimte geeft aan jouw potentie. Ook een perfecte dag ter voorbereiding op het BLOOM Transformatie Programma.

 

PS: Meld je hieronder aan voor onze maillijst en je ontvangt binnenkort dan ook onze gratis mini videotraining.

Hier leer je de zes pijlers die jij nodig hebt om moeiteloos te stralen en in je volle leiderschap te stappen, als vrouw, in deze veranderende en veeleisende tijd. 

Om waarde te geven en als dank voor jouw vertrouwen in ons! 

 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet