Kruispunten in je leven

Er zijn van die momenten in je leven dat je op een kruispunt staat.

Het spoor waar je op zit zegt je op enig moment niet meer zoveel. In je carrière, omdat je werk je onvoldoende vervuld. Of je bent toe aan een volgende stap in je ontwikkeling en leiderschap op een manier die bij jóu past, als vrouw.  

Wat dacht je van het moment dat je moeder wordt en dat je nadenkt over je werk, je relatie, je leven. Ook als je gaat verhuizen naar een andere omgeving of land breekt er een nieuwe fase in je leven aan.  

Er zijn helaas ook kruispunten in je leven die je ‘overkomen’. Verlies van je baan, zoals nu door Corona. Een ongeluk of een ziekte met blijvende gevolgen. Verlies van een dierbare in je leven.  

Kruispunten die impact hebben op jóu en daarmee ook op andere, belangrijke onderwerpen in je leven. 

 

Stop!

 

Enkele jaren geleden hebben we beiden op zo’n kruispunt gestaan. Mijn gezondheid gaf signalen dat het tijd was om stil te staan, ondanks die doorrazende wereld.  

Van een leuke managementbaan, een gezin met opgroeiende kinderen, de zorg voor mijn moeder met demente, aandacht voor vrienden en sociaal leven, naar ‘ho, stop’!  

Tijd om te luisteren naar mijn diepere verlangen. Dat was niet persé makkelijk maar het bracht me zoveel meer dan ik ooit had kunnen denken toen ik op dat kruispunt stond.  

Mijn droom, die ik twaalf jaar daarvoor aan papier had toevertrouwd, klopte opnieuw aan.
De wereld inspireren met meer vrouwelijke kracht! 

 

Persoonlijke transformatie, professionele impact

 

Het BLOOM-programma brengt innerlijk leiderschap, potentieontwikkeling én balans samen. Vanuit het kruispunt waar jíj́ staat en wat jouw intentie is.  

Thuis zijn bij jezelf, vrij zijn en innerlijke wijsheid zijn dan ook de thema’s van de eerste drie modules. 

Eerst weer die verbinding met jezelf maken, de signalen en kracht van je vrouwelijke lichaam opmerken en ervaren. Je krijgt toegang tot veel diepere lagen van je vrouwelijke zelf en een groter bewustzijn.  

Je lichaam, geest, hart en ziel openzetten en die prachtige vrouw in jou tot bloei laten komen. Vanuit innerlijke rust en intuïtie naar je essentie, naar jouw talenten en kwaliteiten.  

 

Moeiteloos, stralend en krachtig

 

Leven, werken en leiden vanuit onze feminiene kracht is de sleutel. De wereld heeft die stralende vrouw in jou nodig.  

En dat hoef je niet alleen te doen. Samen is zoveel leuker, makkelijker en sneller. Een persoonlijke transformatiereis met de kracht van een groep. Diepgaand, transformerend, verankerend.  

Sta jij op een kruispunt? Kom dan naar een van onze inspirerende belevingsdagen en ervaar hoe jij meer uit jezelf en het leven kunt halen. 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet