Genieten, overvloed en zomerrust

Terwijl deze inspiratie brief jou bereikt, thuis of op je vakantieadres, genieten wij ook van een heerlijke zomer.

 

Stilstaan en genieten

 

De zomer is de tijd om stil te staan en te genieten van de natuur die in volle bloei is.

Terwijl ik deze brief aan je schrijf, kijk ik rond in mijn tuin die overloopt van duizend verschillende kleuren groen en een overvloed aan bloemen, vlinders en bijen.
Nu is de tijd om te vieren en de vruchten te plukken van je werk en inzet, te genieten van en dankbaar te zijn voor alle overvloed die er is.

Terwijl je geniet van een verdiende pauze, of juist lekker rustig doorwerkt nu al je collega’s weg zijn en je later deze nazomer nog gaat, we nodigen je uit om vooral de tijd te nemen voor jezelf.

’s Ochtends op te staan en te denken: Waar heb ik vandaag het meest zin in? En dat dan te doen.

De vrijheid te voelen van niets hoeven maar alles mogen. Zodat je dat straks mee kunt nemen als je weer in je ‘normale’ ritme komt.

 

Inspiraties voor jou

 

Graag delen we een aantal van onze inspiraties voor deze zomer met jou. Dit zijn een aantal boeken en podcasts die ons blij hebben gemaakt in onze reis naar innerlijk vrouwelijk leiderschap en ons hebben geholpen meer moeiteloos te stralen. We hopen dat ze ook jou verrijken, blij maken of raken.

Bij ons gaat deze zomer mee in de koffer Fierce Self Compassion van Kristin Neff. Net uit, dus heel benieuwd! Een aanrader als je meer mindful wilt leven vanuit zachte kracht: compassie, zelfcompassie en heelheid én stevigheid, grenzen en duidelijkheid.
En The Universe has your Back van Gabrielle Bernstein. Een fijne uitnodiging om te creëren vanuit vertrouwen en moeiteloosheid. Feminiene energie in plaats van make it happen!

 

Boeken

 

 • Women’s Bodies, Women’s Wisdom – Catherine Northrup. Een fysieke en spirituele gids naar écht thuiskomen in je vrouwelijke lichaam.
 • Wild Feminine – Tami Lynn Kent. Uitnodigend boek om de rem van jezelf af te halen en de ongetemde vrouw in jou te laten stralen!
 • Playing Big – Tara Mohr. Als je meer wilt weten over wat ons tegenhoudt en hoe je je eigen innerlijke barrières doorbreekt. Play Big als de stralende vrouw die je bent.
 • Goddesses in every Woman (en Goddesses in every Older Woman) – Jean Shinoda Bolen. Heelheid komt van het voluit omarmen van alle aspecten van jou, alle godinnen in jou.
 • Van Venus tot Madonna – Annine van der Meer. Een verborgen geschiedenis over hoe het (goddelijk) vrouwelijke in onze religies en cultuur langzaamaan verdwenen, onderdrukt en verdrongen is. Mijn hele wezen herkende wat hierin beschreven staat op diep niveau. Dit boek plantte het eerste zaadje naar een wereld waarin de feminiene kracht weer voluit ruimte krijgt.
 • Thrive – Arianne Huffington. Pleidooi en wetenschappelijke onderbouwing naar een nieuwe definitie van succes, gebaseerd op Wellbeing, Wisdom, Wonder en Giving.
 • Eten, Bidden, Beminnen – Elizabeth Gilbert. Dit boek ken je vast al, het blijft een fijne feelgood beschrijving van een prachtige innerlijke transformatiereis met heerlijke landen op de achtergrond.
 • Chocolat en haar andere boeken – Joan Harris. Voor dat vleugje magie van vrouwelijke kracht dat overal doorheen sijpelt, als een uitnodiging om de magie in jouw vrouw-zijn de ruimte te geven. Magisch aantrekkelijke fictie.
 • Letter to my Daughter – Maya Angelou. Eeuwige wijsheid die wordt doorgegeven aan de volgende generatie(s) vrouwen.
 • Ask and it is given – Esther Hicks. Een uitnodiging om te vertrouwen op de grotere kracht om ons heen, moeiteloos te leven en mee te gaan met de stroom. Creëren vanuit feminiene energie in plaats van wilskracht.
 • Becoming – Michelle Obama. Prachtig verhaal over een fenomenale inspiratrice en een stralend voorbeeld van vrouwelijk leiderschap.

 

Of luister naar:

 

Dare to lead en Unlocking Us – Brene Brown. Unlocking Us op basis van haar klassieker inmiddels De Moed van Imperfectie. Een uitnodiging om te laten gaan wie je denkt te moeten zijn, en te worden wie je werkelijk bent.
Super Soul – Oprah Winfrey
Emerging Women Podcast
Where should we begin – Esther Perel
Jonna Jinton – Youtube kanaal, voor een fijne dosis onthaasten in landelijk Zweden

 

We nodigen je ook alvast uit voor na de zomer

 

We hebben een aantal fijne cadeaus voor je klaarstaan (waaronder een nieuwe gratis videotraining).
Sta je al op onze maillijst? Dan ontvang je de training als eerst, zodra we terug zijn van vakantie! Of meld je hier aan!

Natuurlijk nodigen we je alvast van harte uit op onze Belevingsdag van 1 oktober en houd de verbinding met die stralende vrouw en jouw verlangen vast.

Op 4 november start het BLOOM Transformatie Programma. Wil je meer weten, kijk gerust rond op onze website. We ontmoeten je graag!

Heb een stralende zomer!

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet