De energie van de herfst – ontdek jouw vrouwelijke kracht!

Vanuit mijn thuiswerkplek kijk ik naar buiten en zie, voel en hoor de herfst. Het waait en regent en ik vraag me af of we de haard al even lekker aan zullen doen. De sokken en een trui komen weer uit de kast. Soms schijnt de zon nog volop en achter al het glas dat we in huis hebben, voelt het dan even heerlijk behaaglijk. 

Herfst, het seizoen van de warme kleuren, vallende bladeren én najaarsrust.   

 

Het hoogseizoen voor persoonlijke groei

 

De spirituele betekenis van de herfst is “het loslaten van dat wat goed was en dankbaarheid voelen voor wat het je heeft gebracht. Om het daarna in liefde los te laten omdat het je niet meer dient of jou tegenhoudt.” Het wordt ook wel de Yin energie genoemd.

Zoals yin en yang in de natuur een continue dans met elkaar uitvoeren, zo hebben wij ook yin en yang energie in ons. In de herfst zal de yin energie in ons meer worden geactiveerd. De energie van de herfst brengt de focus naar wat jij voelt en denkt.  

 

Wat mag jij loslaten?

 

In plaats van de Yang energie die je aanzet tot actie, is het nu bij uitstek fijn om naar je onderbewustzijn en je intuïtie te gaan. Om te voelen en op de energie van de herfst te bezinnen, los te laten. Zoals de bomen hun bladeren laten vallen. Écht loslaten kan alleen als je het eerst nog een keer goed aankijkt, vastpakt. Pas als je het effect van bepaalde gebeurtenissen op jou hebt doorvoeld, kom je in balans met je lijf, je geest, je hart en ziel.  

Het proces van naar binnen voelen, loslaten en rusten, wat gebeurt als jij je overgeeft aan de Yin energie, zorgt ervoor dat je tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Loslaten wordt dan makkelijker om een stap te zetten in je persoonlijke groei.  

 

Het is tijd! Jouw tijd 

 

Herfst is namelijk ook het seizoen van oogsten. Oogsten is overvloed, (durven) toelaten én ontvangen.  En om dat te vieren, ontvang je van ons een gratis mini videotraining! 

 

Klik >>hier>> en ontdek jóuw vrouwelijke kracht.

 

Haal meer uit jezelf met de zes pijlers om moeiteloos te stralen. Log in met jouw naam en e-mailadres en je kunt direct van start. In jouw eigen tempo, wanneer je wilt.

In deze videotraining: 

  • Land je weer in jezelf en krijg je eigen verlangen weer helder 
  • Ontdek je de 6 keys die nodig zijn om als vrouw moeiteloos te stralen vanuit je volle potentieel en hoe je die keys nu al in jezelf kunt aanzetten 
  • Leer je hoe je compromisloos jezelf kunt zijn 
  • Ontdek je hoe jij bij jezelf blijft te midden van alle rollen, verantwoordelijkheden en verwachtingen
  •  Krijg je inzicht in hoe je meer uit jezelf haalt terwijl je in balans blijft 

 

Met de stroom mee 

“Ik vraag me al langer af of mijn huidige baan het nog wel is.”

In een recent gesprek met een zelfbewuste vrouw, werkzaam in de financiële sector, deelde ze bovenstaand gevoel met me. Een fusie was de aanleiding om stil te staan en af te vragen of deze baan het nog wel was voor haar. Toch was ze gebleven om redenen die toen zo logisch waren. Ze had wel een en ander veranderd. Zo was ze gaan sporten, luisterde ze naar inspirerende podcasts en af en toe mediteerde ze. En toch kwam ze terug op hetzelfde gevoel; ze mist bezieling. Iets wat veel vrouwen in deze tijd – en zeker ‘na’ Corona, zich afvragen. Is dit nog wel de baan die past bij waar ik nu sta?

Tegelijkertijd zei ze er direct bij: “Het is tijd voor actie. Ik moet nu een besluit nemen want ik moet onderhand wel weten wat ik wil”.

Juist dán is het van belang om niet te gaan pushen, tegen de stroom in te zwemmen. Maar mee te bewegen met de stroom van de rivier.  Toelaten dat het ongewisse er mag zijn, dat het oké is en heel effectief om het even niet te weten. Om echt ruimte te maken voor jezelf, voor die stalende vrouw in jou en de potentie die in jou zit. Zodat je kunt ontvangen en toelaten wat er diep van binnen misschien al even ligt te wachten op je, totdat jij besluit dat je er klaar voor bent. 

 

Ontdek de zes pijlers om moeiteloos te stralen

 

Vrouwen die leven en leiden vanuit hun authentieke kracht, brengen de wereld in balans.

Sta jij op een dergelijk of ander kruispunt? Mis je bezieling en weet je nog niet precies wat je wel wilt? Of verlang je ernaar om je verder te ontwikkelen in jouw leiderschap?

Doe de gratis mini videotraining en omarm die stralende vrouw in jou!  

 

Heel veel plezier en geniet van de najaarsrust! 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet