Because you’re worth it!

Twee weken geleden mochten we weer genieten van de prachtige groep vrouwen die de rust en ruimte namen om thuis te komen bij zichzelf en die verlangen naar een diepere verbinding met zichzelf en hun purpose in life. Wat een rijkdom aan verschillen binnen de vrouwelijke leiders die meedoen aan ons programma! 

Dat maakte ook dat ze al op de eerste dag in oktober een groep vormden. Want zo vaak komt het niet voor dat je met alleen maar andere vrouwen in een groep zit. Dat is voor sommigen best even wennen. Maar hoe fijn dat wat er gedeeld wordt, zó herkenbaar is. Dat we toegeven dat het, vaak komend uit een masculiene omgeving, spannend en bijzonder is je in een groep van krachtige vrouwen open op te stellen. Maar wat een fantastisch transformerend en magisch proces is het! 

 

De vrouwelijke leider in jou 

 

Er is zoveel wat we van elkaar kunnen leren. Alle verschillende functies en sectoren waar eenieder werkzaam is en motivaties, onzekerheden en ervaringen uit het verleden geeft ontzettend veel unieke inzichten. Als het over persoonlijk leiderschap gaat, dus over echt kwetsbaar leiderschap, is het prettig om dit te doen met een groep van dezelfde sekse. Innerlijk leiderschap gaat nl. ook over leren met elkaar, zeker ook in transformaties die in bedrijven gaande zijn. Dan is het fijn, zelfs helend, om dit samen met andere, inspirerende vrouwen te doen. De verlangens, intenties die deze groep vrouwen deelden, zijn herkenbaar en inspirerend voor alle vrouwen, dus we delen ze graag met jou. 

Ik ben inhoudelijk goed in mijn werk, maar ik krijg er minder energie van. Ik mis een gevoel van zingeving.

Ik wil mijn hoofd, hart en handen meer verbinden en daardoor stevig staan. Vanuit eerdere ervaringen heb ik mezelf aangeleerd om mijn gevoel als kompas te negeren. Ik ben veel vanuit mijn hoofd gaan doen. Daar heb ik in mijn werk ook veel mee bereikt. Maar ik ben ook een deel van mezelf kwijtgeraakt; mijn intuïtie. Dit wil ik weer meer in mijn werk brengen.

Het voelt voor mij als een aanvulling op wat ik al aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan. Dat had al het nodige in gang gezet wat ik verder wil uitdiepen en benutten. Het voelt zo goed om bewuster bezig te zijn met wie ik diep van binnen ben, met wat bij mij past, met wat ik wil en waar ik echte glimlachjes van op mijn gezicht krijg. Dat te delen met een groep vrouwen, is gewoon heel fijn en vertrouwd. 

 Geen big bang, maar stapje voor stapje veranderen 

 

“Levens veranderend” sprak een deelneemster uit. Slik, daar zat ik dan, raakbaar en diep geroerd. “Wat raakt je?”, vroeg een van de vrouwen. Met zoveel overgave stapten deze vrouwen in het programma. De reis met jezelf aangaan, gesteund en gesterkt door de groep vrouwen om je heen, omdat je voelt dat het tijd is. Dat er meer in jou zit, dat er een verlangen is, dat je gelooft dat het anders kan.

De inzichten, de verandering, de openheid en kracht die vrijkomt in ieder van jullie vrouwen, wow! 

Dat raakt de kern van wat we BLOOM de wereld in willen brengen. 

Het in je lijf komen, de rijkdom van jouw vrouwelijke, scheppende kracht, jezelf durven aankijken wie jij bent in al je briljantheid en imperfectie, is machtig mooi om te zien en ervaren. De transitie die zichtbaar en voelbaar is en al die ervaringen als het ware ‘composteren’ naar vruchtbare grond van waaruit jij stevig staat, ook in intense situaties, in werk en leven; het was over-wél-di-gend!  

Fantastische, leerzame en bijzondere dagen, die me veel stof tot nadenken, energie en leuke oefeningen hebben meegegeven in de weken erna. Ik heb de tools en jullie adviezen meteen in het dagelijks leven toegepast, en nu al met enorm succes! Ik ben benieuwd naar het vervolg van mijn reis.

 

Wat wij doen?  

 

Jou begeleiden, faciliteren en toejuichen, je innerlijke barrières transformeren zodat je tot je eigen, unieke kern komt en vandaaruit je volle potentie kunt vrijmaken. Met relaties die je steunen, inspireren en met wie jij je wilt verbinden. Zodat je als vrouwelijke leider de wereld inspireert en leeft, werkt en leidt vanuit jouw authentieke, krachtige zelf.  

Met aandacht voor, tijdens en na iedere tweedaagse, individuele coachmomenten, aanvullende oefeningen, muziek en informatie. Stap voor stap voed je die stralende vrouw in jou, moeiteloos en in balans, ook in deze veeleisende tijd.  

Want weet je, alles zit al in jou!  

 

“Vooral bewustwording, even terug naar de basis of de diepte in, waar je niet zo vaak echt komt of het aankijkt. Maar tegelijkertijd zo herkenbaar omdat je het zelf bent.”  

“Me meer uitspreken over dingen, op het werk en ook privé; dat ben ik al na de eerste tweedaagse meteen gaan doen. Ik ben nu opgeluchter, pieker minder, ben relaxed en heb dus nog meer tijd om te genieten!”  

De magie van een groep vrouwen 

Wij combineren de verdieping van persoonlijke transformatie en individuele coaching met de verbinding en de kracht van een groep. De energie die ontstaat in een groep gelijkgestemde vrouwen, die werken vanuit vrouwelijke kracht en authenticiteit, is magisch. We creëren een container die je de veiligheid en diepte biedt voor je eigen reis en je de vleugels geeft om verder te vliegen dan je kunt dromen. Op een locatie in de natuur, waar je kunt oogsten wat van nature in jou zit en dolgraag verder wil groeien. 

Geen rivaliteit en competitie, maar verbondenheid en versterking van vrouwen met elkaar. Onderstaand de pure reacties die wij ontvingen, ter inspiratie voor jou: 

  • Openheid en veiligheid, vanwege jullie persoonlijke inbreng over hoe jullie zelf zijn gekomen waar je nu staat, jullie je eigen route met ons delen. 
  • Het is een fijne mix van actieve en bezinningsoefeningen; alleen, in tweetallen of met z’n allen, waar lichaam, geest, hart en ziel samenkomen. 
  • Een prachtige, rustige, mooie locatie in de natuur, goed verzorgd en fijn. 
  • De stralende vrouw in jou als uitgangspunt. 
  • Jullie zijn een topteam! Ieder met haar eigen kwaliteiten wat vloeiend in elkaar overloopt.  
  • De magie van een groep vrouwen, dat je leert van hoe de ander naar je kijkt en dat het gewoon heel fijn en vertrouwd is. 

Dit programma leert je te leven en leiden vanuit The Feminine Way. 

 

Investeer in jezelf. Jij bent het waard! 

 

Op 20 en 21 januari 2022 gaan we van start met het BLOOM Transformatie Programma! Met een groep prachtige, vrouwelijke leiders. Allemaal ready om leiderschap te nemen voor wie ze willen zijn en wat ze als vrouwelijke leider willen betekenen; voor zichzelf, naar hun omgeving en in de wereld. Dat belooft wat! 

Zo vertelde een deelneemster tijdens een van de dagen: “Jullie hebben het programma enorm goed bedacht en samengesteld, en met geweldig effect.” 

Voel je uitgenodigd! Klik hier en vul je contactgegevens in. In een adviesgesprek verkennen we samen of dit programma bij jou past en kun je al je vragen stellen. 

 

De wereld heeft vrouwen nodig die moeiteloos stralen. 
Vrouwen die hun volle potentie leven en vanuit innerlijke kracht inspireren, 
veranderen de wereld. We hebben vrouwelijke kracht nodig naar een wereld in balans. 

Blooming women, better world. 

 

Wees welkom prachtige vrouw! 

Wordt onderdeel van BLOOM!

Meld je aan voor onze maillijst en je ontvangt iedere zondag als eerst onze blogs en andere inspiratie. Wees van harte welkom!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet